Lëmsh

Lë peng vajzën 2-vjeçare në restorant pasi nuk kishte para të mjaftueshme

 

Një veprim i pazakontë dhe aspak i justifikueshëm është filmuar nga kamerat e sigurisë së një restoranti.

Një baba, i cili nuk kishte para mjaftueshëm për të paguar vaktin e tij në restorant, vendosi që të linte peng vajzën e tij 2-vjeçare.