Lëmsh

Policia ia merr Porschen shkëlqyese me arsyetimin se mund të verbojë shoferët e tjerë

Policia ia merr Porschen shkëlqyese me arsyetimin se mund të verbojë shoferët e tjerë
 

Një shofer është urdhëruar nga Policia të qëndrojë jashtë rrugëve pasi që, sipas tyre, Porscheja e tij po shkëlqente shumë.

Policia në Hamburg, Gjermani, vërejti shoferin 31-vjeçar dhe e ndaloi atë, duke thënë se Porsche Panamera e tij ishte e rrezikshme, pasi mund të verbojë shoferët e tjerë.