Lëmsh

E grimos vëllanë pesë muajsh – “Doja që ai të dukej si nëna”

 

Tiffany, e cila është 3-vjeçe, pa praninë e nënës së saj, Catherine Carr 24-vjeçe, ka grimosur vëllanë e saj pesë muajsh, Frankien. Thotë, se e ka grimosur ashtu vetëm që të duket si nëna e tyre.

Carr, ka vetullat tattoo dhe e veçanta tjetër është se përdorë sherk të bronztë. Kjo mbase e bën të duket më ndryshe. Por Tiffany, një ditë derisa nëna po bënte punët e shtëpisë, ia mori tinëz produktet dhe grimosi vëllanë pesë muajsh, shkruan DailyMail.