Lëmsh

Iluzionisti paralajmëron Mayin: Me telepati do të ndaloj Brexitin

Iluzionisti paralajmëron Mayin: Me telepati do të ndaloj Brexitin

Iluzionisti Uri Geller ‘paralajmëroi’ kryeministren britanike Theresa Mayin se nuk do ta lejojë që ta largojë Britaninë nga Bashkimi Evropian dhe gjithashtu do të përdorë telepatinë për ta ndaluar atë.

Në një letër të hapur drejtuar kryeministres britanike, Geller tha se “fizikisht dhe shumë fuqishëm”, ai ndjeu se shumica e britanikëve ishin kundër Brexit, transmeton kp .