Lëmsh

Shpërthim gjigant i meteorit mbi Tokë

Shpërthim gjigant i meteorit mbi Tokë
 

Një meteor i madh shpërtheu në atmosferën e Tokës në dhjetor, sipas NASA-s.

Ky ishte shpërthimi i dytë më i madh i këtij lloji në 30 vjet, dhe më i madhi që nga shpërthimi i meteorit mbi Chelyabinsk në Rusi gjashtë vjet më parë.