Lëmsh

“Doja dasmë, jo funeral”

“Doja dasmë, jo funeral”
 

Një 34-vjeçare e cila u diagnostikua me kancer vetëm pak ditë përpara dasmës së saj, mori vendimin së bashku me partnerin për ta mbajtur të fshehtë gjendjen shëndetësore deri pas dasmës së tyre.

Charlotte Drake nga Oxfordshire mësoi se ishte prekur nga kanceri i gjirit. Ajo tregon se e mbajti sekret sëmundjen, pasi siç thotë, donte një “dasmë dhe jo një funeral”. Forma e saj e kancerit ishte agresive, dhe mjekët e kishin paralajmëruar për dy vite jetë nëse nuk do ta kapte në kohë dhe nuk do bënte trajtime, transmeton tvklan.