Lëmsh

Lindi 6 fëmijë në vetëm 9 minuta

Lindi 6 fëmijë në vetëm 9 minuta

Një grua nga Teksasi ka lindur 6 foshnjat e saj në vetëm 9 minuta. Në fillim kanë lindur dy djem binajkë, më pas dy të tjerë dhe pak minuta më vonë kanë ardhur në jetë edhe 2 vajzat binjake.

Thelma Chiaka, lindi ditën e premte në Spitalin e Teksasit, në Houston, raporton The Sun.