Lëmsh

Zbulohet merimanga më e madhe helmuese në botë

 

Një i afërm i merimangës së famshme “Black Widow” (Vejusha e Zezë) është zbuluar në Afrikën e Jugut dhe ekspertët thonë se kjo mund të jetë më e madhja e familjes vdekjeprurëse arachnide.

Pickimi i saj lëshon helm njësoj si vejusha e zezë dhe viktimat mund të përfundojnë në spital.