Lëmsh

Policia zvicerane gjobit shoferët që s’i pastrojnë veturat e tyre nga bora

Policia zvicerane gjobit shoferët që s’i pastrojnë veturat e tyre nga bora
 

Është një nga ato zhurmat e dimrit në Zvicër – simfonia e orëve të hershme të mëngjesit e gërryerjes së akullit nga qindra vetura.

Dhe me rënien e temperaturave nën 0C in në pjesën më të madhe të vendit ditëve të fundit, aktiviteti i pastrimit të akullit ka mbërritur nivelet më të larta.