Lëmsh

Rama ironizon me Bashën në rrjetet sociale

Rama ironizon me Bashën në rrjetet sociale

Teksa PD-ja ka zhvilluar garën për Këshillin Kombëtar të Partisë Demokratike, 2 ish-deputetët Jozefina Topalli dhe Arben Imami e kanë kritikuar ashpër Bashën nën drejtimin e partisë opozitare më të madhe në vend.

Por ata nuk ishin të vetëm, ende pa përfunduar procesi i votimit, lista e të tërhequrve nga gara është shtuar edhe me Edit Harxhin, Fabjan Topollain, Gent Minarollin, Igli Carën, Erla Mëhilli, Edvin Kullurit, Valbona Mezini.