Lëmsh

Kometa e Krishtlindjeve do të shihet me sy të lirë

Kometa e Krishtlindjeve do të shihet me sy të lirë

Kometa e quajtur 46P/Wirtanen po afrohet me shpejtësi, dhe të dielën më 16 dhjetor arrin distancën më të shkurtër nga Toka në 11,5 milionë kilometra, shkruan gazeta italiane “Corriere della Sera”.

Për fat të keq bërthama kometare është e vogël, vetëm një kilometër në diametër dhe nuk është në gjendje të prodhojë bishtin klasik.