Diamant i  rrallë, pritet të shitet për 50 milionë dollarë

Diamant i rrallë, pritet të shitet për 50 milionë dollarë

13 November 2018 12:08

Një diamant i rrallë ngjyrë rozë që kushton 50 milionë dollarë, pritet të shitet në ankand gjatë kësaj jave në Gjenevë.

Me mbi 19 karatë, guri i çmuar i quajtur “Trashëgimia Rozë” pritet të shitet në shtëpinë e ankandeve, i cili kapë vlerën nga 30 deri në 50 milionë dollarë.

Ky diamant i rrallë dikur i përkiste familjes Oppenheimer, që për dekada udhëhoqën minierën De Beers dhe që kontrollonte shumicën e tregut botëror të diamanteve.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme