LAJMET E MBRËMJES

Anulohet këmbimi i pronave në Prishtinë, prishet koalicioni qeverisës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me 27 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, të njëjtit asamblistë që kishin qëndruar në seancë kur u votua për shkëmbim të pronave në Badoc, këtë të enjte në një seancë të jashtëzakonshme votuan për anulimin e këtij vendimi. E pas përfundimit të seancës, PDK-ja lajmëroi për prishjen e koalicionit me LDK-në.

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, e ka konsideruar plotësisht të ligjshëm procesin e këmbimit të pronës komunale me pronën e ish-klientit të tij, për të cilën çështje ka raportuar KOHA.

Një gjë të tillë ai e ka shprehur në Kuvendin Komunal të Prishtinës gjatë seancës së jashtëzakonshme, e cila u mbajt me kërkesë të opozitës.