LAJMET E MBRËMJES

Katër qytetarëve serbë u digjen pronat, për motive që lidhen me targat

 

Një taksist nga Zubin-Potoku prej vitesh ka punuar me veturën e tij, që mban targat RKS. Por, ajo i është bërë shkrumb e hi në orët e para të së mërkurës. Policia tha se motivet e djegies së kësaj veture lidhen me targat, meqë përfaqësues të serbisë dhe ata të veriut kanë bërë thirrje që serbët të mos i binden vendimit të qeverisë për t’i konvertuar në RKS targat ilegale. Ambasadori amerikan tha se e dënon këtë akt dhe çdo përpjekje për të frikësuar ata që kanë targat RKS

Në orët e para të së mërkurës i është bërë shkrumb e hi vetura Bojan Bozhoviqit.

Ky taksist nga Zubin-Potoku prej vitesh ka punuar me veturën e tij, që mban targat RKS. E, ai banon në një komunë, qytetarëve të së cilës Beogradi zyrtar dhe përfaqësuesit lokalë u kanë bërë thirrje të mos i konvertojnë në RKS targat e lëshuara nga Serbia.