LAJMET E MBRËMJES

Presidentja hungareze premton mbështetje për heqjen e vizave, për dialogun e për rrugën drejt BE-së

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Kosova ka mbështetjen e Hungarisë në proceset integruese drejt Bashkimit Evropian dhe organizatave ndërkombëtare, si dhe në heqjen e vizave, ka qenë të martën mesazhi që ka përçuar në Kosovë presidentja e Hungarisë, Katalin Novak.

E pas takimit të zhvilluar me presidenten Vjosa Osmani, ajo ka potencuar rëndësinë e vazhdimit të dialogut me Serbinë.