LAJMET E MBRËMJES

KGJK-ja “demanton” të dhënat e Kurtit për dhunime, por nuk sqarohet për cilësinë e punës

Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

Rreth 24 orë pasi kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në një konferencë për media u bazua në statistika që flasin për atë se si gjyqtarët në Kosovë i trajtojnë dhe japin vendime për rastet që kanë të bëjnë me dhunën seksuale, Këshilli Gjyqësor ka kontestuar ato të dhëna.

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogaj, tha që nuk e di se ku i ka marrë Qeveria këto të dhëna por, sipas tij, nuk qëndrojnë.