LAJMET E MBRËMJES

Qeveria prezanton pako masash

1
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Inflacionit në Kosovë, Qeveria po synon t’i bëjë ballë me një pako 150 milionëshe që do të përfshijë subvencionim të rrymës, si dhe mbështetje financiare për disa kategori të shoqërisë.

Me këtë pako, që u prezantua të shtunën nga kryeministri Albin Kurti e ministri i Financave, Hekuran Murati, më së shumti do të subvencionohen zyrtarët publikë, të cilët do t’i marrin nga 50 euro shtesa për 4 muajt e mbetur të këtij viti.