LAJMET E MBRËMJES

Mbi 100 seminaristë pjesëmarrës në edicionin e 40-të të Seminarit të Gjuhës Shqipe

 

Në edicionin e 40-të të Seminarit Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, do të jenë mbi 100 pjesëmarrës nga e gjithë bota. Do të fillojë të hënën dhe do të zgjasë deri më 26 gusht. Drejtori i këtij seminari, Shkumbin Munishi, tha se në këtë edicion do të ketë shumë pjesëmarrës.

Gjithçka është gati për fillimin e edicionit të 40-të të Seminarit Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare.

Ky edicion pritet të fillojë të hënën dhe do të zgjasë deri më 26 gusht.