LAJMET E MBRËMJES

Nuredin Lushtaku dhe dy vëllezërit e tij, edhe dy muaj në paraburgim

 

Gjykata Themelore në Mitrovicë ua ka vazhduar masën e paraburgimit, edhe për dy muaj ish-nënkryetarit të Skënderajt dhe ish-deputetit të PDK-së, Nuredin Lushtakut, dhe dy vëllezërve të tij, të cilët dyshohen se kanë sulmuar zyrtarë policorë. Avokatët mbrojtës të të dyshuarve e kanë kualifikuar arbitrar vendimin

Nuredin Lushtaku, Faton e Arif Lushtaku do të vazhdojnë të jenë nën masën e paraburgimit edhe për dy muajt e ardhshëm, ka vendosur të mërkurën Gjykata Themelore në Mitrovicë, pas kërkesës së Prokurorisë.

Nusret Hoxha, zëdhënës i Gjykatës Themelore në Mitrovicë, ka konfirmuar vazhdimin e masës së paraburgimit për Lushtakët.