LAJMET E MBRËMJES

Gati 60 policë të arrestuar në aksionin e përbashkët mes Kosovës dhe Shqipërisë

 

Një operacion i përbashkët mes Kosovës dhe Shqipërisë është realizuar të premten në pikat kufitare mes të dyja shteteve, pas dyshimit të përfshirjes në korrupsion të më shumë se 100 policëve. Në operacionin “Pika 2”, që ishte vazhdim i atij të një muaji më parë, u arrestuan 26 policë në Kosovë e 32 në Shqipëri.

Aksioni është udhëhequr nga Prokuroria Speciale në koordinim me Inspektoratin Policor. Ndërsa arrestimet për zonën kufitare në Shqipëri i ka kryer Struktura e Posaçme Kundër Korrupsionit (SPAK).