Kulturë

Gjashtë filmat e harruar për Luftën e Dytë Botërore

 

Asnjë kataklizëm historik kohëve të fundit nuk e ka eklipsuar magnitudën e Luftës së Dytë Botërore. Dhe falë Zotit për këtë: lufta ishte e tmerrshme! Pasojat e saj ende ndihen në shumë konflikte të kohës.

Lufta preku secilën jetë në forma të ndryshme, prandaj nuk është çudi që autorët dhe filmbërsit i rikthehen kësaj teme, duke gjetur histori të reja për të rrëfyer.