Kulturë

Ish-refugjatja nga Kosova, në serialet amerikane

Rezeta Veliu thotë se nuk ekziston diçka që quhet “ëndrra amerikane”.

“Çdo njeri e ka idenë e vet se çfarë është domethënia e ‘american dream’ dhe kurrë nuk është mjaft. Jam duke e jetuar ëndrrën time me të gjitha të mirat e të këqijat që i ka”, thotë aktorja nga Kosova, e cila kohëve të fundit ka jetësuar një ëndërr të mirë, shkruan sot “Koha Ditore”.