Kulturë

Aktori Mevlan Shanaj: Censurë filmave në demokraci, kjo është infantile e mediokre

Aktori i njohur, Mevlan Shanaj, duke u përfshirë në debatin rreth filmave të periudhës së komunizmit, është shprehur se nuk mund të këtë censure të re në demokraci dhe se këto deklarata janë infantile e mediokre.

Në këtë intervistë gazetën “Dita”, Mevlan Shanaj rrëfehet për krijimtarinë e tij dhe çfarë mendon për ndalimin e një krijimtarie artistike, e cila ka historinë e vetë në të.