Hapet ekspozita “Të rinjtë për trashëgiminë”

Hapet ekspozita “Të rinjtë për trashëgiminë”

25 January 2018 11:42

Në Qendrën Kulturore të Bashkimit Evropian në Prishtinë u hap ekspozita “Të rinjtë për trashëgiminë”.

Kjo ekspozitë është mbështetur nga Ambasada Britanike në Prishtinë dhe është implementuar nga organizatat ndërkombëtare për migrim - IOM në bashkëpunim me Institutin Columbus, raporton Koha Ditore.

Me rastin e hapjes së ekspozitës, përfaqësuesve të shkollave pjesëmarrëse në projekt iu dhuruan fotoaparatë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme