Kulturë

Sot hapet ekspozita “Të rinjtë për trashëgiminë”

Sot hapet ekspozita “Të rinjtë për trashëgiminë”

Sot, në orën 11:00 në Qendrën Kulturore Informative të BE-së (EUICC) , hapet ekspozita e e fotografisë “Të rinjtë për trashëgiminë”.

Në këtë ekspozitë, transmeton Koha.net , do të prezantohen fotografitë më të mira të realizuara nga nxënësit e katër shkollave fillore të Kosovës gjatë punëtorisë dy ditore të fotografisë, organizuar në Novobërdë dhe Graçanicë më 16 dhe 17 dhjetor të vitit 2017.