Havana, USA (IV) Foto: Koha

Havana, USA (IV)

10 September 2017 07:30

Në vazhdimin e katërt të strip-reportazhit të Gani Jakupit, mund të lexoni intervistën e Pedro Roigut, historiani dhe hulumtuesi në ICCAS (Instituti për Studime Kubane dhe Kubano-Amerikane), shkruan sot “Koha Ditore”.

“Gjesti i presidentit amerikan është hiperbolizuar. Presidenti nuk ka fuqi për ta hequr embargon”, thotë Roig.

Qëndrimet politike anash, a nuk jeni të kënaqur që marrëdhëniet po lëvizin nga pika e vdekur?

“Gjithçka që është e mirë për popullin kuban më duket fatlume por, tash për tash këtë që e marrin është pak, e pasqyruar dhe e dykuptimtë”, është përgjigjur Roig. “Meqë emigrantët janë kryesisht të bardhë...” ... (më gjerësisht lexoni sot në “E Diela me Koha Ditore”)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme