Kulturë

Parada Shqiptare në New York sivjet u kushtohet arbëreshëve të Italisë

 

Parada shqiptare e Vitit 2017 në Nju Jork, paradë tradicionale që organizohet çdo qershor në Nju Jork , këtë vit do t’u kushtohet Arbëreshëve, një iniciativë për të bashkuar jo vetëm komunitetin shqiptar, por dhe një afrim më i ngushtë me komunitetin arbëresh atje.

Parada do të organizohet me 17 qershor, nën kujdesin e organizatës Rrënjët Shqiptare – Albanian Roots, me president, Marko Kepi, e cila është dhe organizatore e kësaj parade, për komunitetin shqiptar në zonën e Tri-Shtetëshit , në dekadën e fundit.