Kulturë

Producentja e “Rrushes”: Titrimi i serialit, për ata që nuk dëgjojnë dhe për diversitet

 

Producentja e serialit “Rrushe”, Doresa Rexha, ka arsyetuar titrimin e këtij seriali në televizionin “Top Channel” në Shqipëri, i cili ka nxitur reagime të shumta në Kosovë.

Rexha ka thënë se arsyeja kryesore pse është vendosur titrim në këtë serial, është ofrimi i mundësisë për përcjellje edhe nga personat që nuk mund të dëgjojnë apo kanë dëgjim të dëmtuar.