Kulturë

Publikohet logoja dhe slogani i Eurovisionit që do të mbahet në Liverpool

 

Gara evropiane e muzikës “Eurovision” këtë vit do ta ketë sloganin “Të bashkuar rreth muzikës”, derisa logoja e festivalit përmban zemra të cilat rrahin së bashku.

Sipas BBC-së, kjo reflekton origjinën e garës, e cila ishte krijuar si një eksperiment transmetues për ta bashkuar Evropën.