Kulturë

Arkitektit të afërt me Putinin i konfiskohet vepra e Picassos

Autoritetet konfiskuan pasuri të vlefshme me vlerë 144 milionë dollarë, si bizhuteri dhe para, si dhe 150 vepra arti, duke përfshirë vepra të Modiglianit dhe Picassos
 

Autoritetet italiane kanë sekuestruar vepra arti dhe prona të tjera të vlefshme nga Lanfranco Cirillo, arkitekti që projektoi atë që quhet “Pallati i Putinit”. Prona e madhe luksoze në Detin e Zi dyshohet se i përket Putinit, megjithëse ai dhe Cirillo e kanë mohuar këtë.

Autoritetet konfiskuan pasuri të vlefshme me vlerë 144 milionë dollarë, si bizhuteri dhe para, si dhe 150 vepra arti, duke përfshirë vepra të Modiglianit dhe Picassos.