Kulturë

Thaçi e Haggis pajtohen se “Kosova ka talente”

Presidenti i Kosovës sot ka pritur regjisorin dhe skenaristin, Paul Haggis, transmeton Koha.net.

Thaçi për këtë takim ka njoftuar në Facebook duke thënë se Kosova ka rini me talentin e kreativitet