Kulturë

Janari i “Pa vend” prej “Sundance Film Festival” e gjashtë festivale të tjera

Të enjten, prestigjiozi “Sundance Film Festival” në Utah të SHBA-së është stacioni i “Pa vend”. Shpresat e ekipit për t’u shpërblyer janë të mëdha bazuar në faktin se vitin e kaluar në këtë festival histori bëri “Zgjoi” i Blerta Bashollit me fitore të trefishtë

Agjenda e filmit “Pa Vend” nën regji të Samir Karahodës është e ngjeshur sa u përket datave të këtij muaji. Është pjesë e shtatë festivaleve. Prej 11 janarit ka nisur të shfaqet në ngjarje prestigjioze të kinematografisë. Të enjten nis ajka e angazhimeve për këtë muaj, “Sundance Film Festival” në Utah të SHBA-së. Ekipi i filmit ashtu si e gjithë bota, festivalin do ta përcjellë online. Ka anuluar të gjitha aktivitet me pjesëmarrje fizike për shkak të rritjes së numrit të të infektuarve me Omicrom.

 

Një festival në SHBA, tri festivale në Francë, një në Norvegji dhe një në Angli e Itali janë stacionet e filmit “Pa vend” për këtë muaj. Regjisori Samir Karahoda ka theksuar se ajo që e bën një film të mirë është komunikimi me publikun dhe, sipas tij, meqenëse filmi po vlerësohet nga të gjitha anët e botës kjo tregon se kanë bërë një punë të mirë

Agjenda e filmit “Pa Vend” nën regji të Samir Karahodës është e ngjeshur sa u përket datave të këtij muaji. Është pjesë e shtatë festivaleve. Prej 11 janarit ka nisur të shfaqet në ngjarje prestigjioze të kinematografisë. Të enjten nis ajka e angazhimeve për këtë muaj, “Sundance Film Festival” në Utah të SHBA-së. Ekipi i filmit ashtu si e gjithë bota, festivalin do ta përcjellë online. Ka anuluar të gjitha aktivitet me pjesëmarrje fizike për shkak të rritjes së numrit të të infektuarve me Omicrom.

“Ani pse jemi të zhgënjyer që nuk mund të ofrojmë një edicion hibrid, e as të tillë me prezencë të publikut, edhe ky vit do të ketë atë eksperiencën magjike dhe do të përçojë energji”, ka shkruar festivali në njoftimin, ku ka treguar se janë anuluar të gjitha biletat e rezervuara për ngjarjen e sivjetme.