Qani Mehmedi nderohet me çmimin  "Ballkani - zemra e Evropës"

Qani Mehmedi nderohet me çmimin "Ballkani - zemra e Evropës"

07 July 2017 10:40

Gazetari dhe publicisti Qani Mehmedi ka marrë çmimin ndërkombëtar "Ballkani - zemra e Evropës", që ndahet në Prespë, transmeton RTK.

Ky çmim Mehmedit i është ndarë në Festivalin e 15-të të teatrove, ku ndahen tri çmime për personalitete që kanë dhënë kontribut të veçantë në themelimin dhe zhvillimin e festivalit.

Nga Maqedonia këtë çmim të lartë e mori ish-ministri i Kulturës i Maqedonisë, Blagoje Stafnovski, nga Kosova gazetari i RTK-së dhe publicisti Qani Mehmedi, kurse në Greqi çmimi shkoi për aktoren Krisa Joanidu.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme