Kulturë

Yllka Gashi nderohet me mirënjohje nga qyteti në Amerikë ku ajo jetoi

 

Aktorja dhe protagonistja kryesore e filmi Zgjoi, Yllka Gashi, është nderuar me mirënjohje nga qyteti i Stamfordit në Connectitcut ku ajo ka jetuar nga viti 2015.

Ajo përmes një postimi në Facebook ka shkruar se mirënjohja e marrë ishte e veçantë për shkak se iu dha në festën e Pavarësisë së Shqipërisë, më 28 nëntor.