Kulturë

Mjeshtri i filigranit që inspirohet nga natyra

Me qendër të Novosibirsk, një qytet në Rusinë jugore, fama e tij është përhapur në tërë Rusinë dhe punimet e tij mund të kushtojnë deri në mijëra dollarë
 

Filigran merr forma mbresëlënëse, inspiruar nga natyra. Argjendari rus, Dmitry Kuznetsov, frymëzimin e gjen të gjethet, manaferrat dhe lulet.

Me qendër të Novosibirsk, një qytet në Rusinë jugore, fama e tij është përhapur në tërë Rusinë dhe punimet e tij mund të kushtojnë deri në mijëra dollarë.