Kulturë

Vdiq dirigjenti i njohur, Bernard Haitink

 

Dirigjenti i njohur holandez Bernard Haitink ka vdekur në shtëpinë e tij në Londër në moshën 92 -vjeçare.

Ai drejtoi orkestrat më të mira të botës në Londër, Amsterdam, Çikago dhe Dresden, në një karrierë prej 65 vjet.