Kulturë

“Four Pills at Night” pa përgjigje mbërrin në Milano

Florist Bajgora dhe Redon Kika në “Four Pills at Night”

Filmi i metrazhit të shkurtër, “Four Pills at Night”, nën regji të Leart Ramës, ka mbërritur edhe para publikut në Itali. Është shfaqur të premten në kuadër të Festivalit të Filmit në Milano. Një tjetër shfaqje do ta ketë edhe sot (e shtunë) në “Cineteca Milano MEET”. Rrugëtimin në festivale ndërkombëtare, filmi 25-minutësh, e vazhdon pas premierës botërore në edicionin e 74-të të prestigjozit “Locarno Film Festival” në gusht të këtij viti. Vetëm dy ditë prej atje erdhi si premierë kombëtare në kuadër të programit “Special Screening” të “DokuFestit”, po ashtu, në gusht të këtij viti.

 

Filmi i metrazhit të shkurtër, “Four Pills at Night”, nën regji të Leart Ramës, ka mbërritur edhe para publikut në Itali. Është shfaqur të premten në kuadër të Festivalit të Filmit në Milano. Një tjetër shfaqje do ta ketë edhe sot (e shtunë) në “Cineteca Milano MEET”. Rrugëtimin në festivale ndërkombëtare, filmi 25-minutësh, e vazhdon pas premierës botërore në edicionin e 74-të të prestigjozit “Locarno Film Festival” në gusht të këtij viti. Vetëm dy ditë prej atje erdhi si premierë kombëtare në kuadër të programit “Special Screening” të “DokuFestit”, po ashtu, në gusht të këtij viti.

“Four Pills at Night” është i nominuar në tri kategori: në atë të “Filmit më të mirë ndërkombëtar, “Çmimin e audiencës” dhe “Stili unik vizual i regjisorëve nën 40 vjeç”.