Kulturë

“Pa Vend” në konkurrencë për “Palmën e Artë” në Cannes

 

Filmi i shkurtër i Samir Karahodës, “Pa Vend”, është pjesë e konkurrencës zyrtare në kategorinë e filmave të shkurtër në Festivalin e Cannes.

Ekipi i filmit ka njoftuar se pas filmit debutues që theu akullin dhe arriti ta fusë filmin e parë të Kosovës në Berlinale, filmi i dytë i regjisorit Samir Karahoda bëhet filmi i parë nga Kosova që përzgjidhet në mesin e 10 filmave të shkurtër që do të garojë për “Palmën e Artë” në garën zyrtare të festivalit më prestigjioz në botë, atë të Cannes.