Kulturë

“Grammy” sjell ndryshime në organizim pas akuzave për manipulim, favorizim e racizëm

“Grammy” sjell ndryshime në organizim pas akuzave për manipulim, favorizim e racizëm
Foto: AP
 

Organizatorët e “Grammy Awards” kanë ndryshuar komitetin anonim të votimit, pa akuzave për manipulim, favorizim dhe racizëm.

Yjet si Zayn Malik dhe Halsey janë ankuar për proces të padrejtë të përzgjedhjes dhe për mungesë të transparencës.