Kulturë

Peja, nikoqire e magjisë së Korit me tinguj renesance e bashkëkohorë

Peja, nikoqire e magjisë së Korit me tinguj renesance e bashkëkohorë
Kisha “Shën Katarina” e Pejës ka qenë nikoqire e Korit të Filharmonisë së Kosovës, nën dirigjimin e Memli Kelmendit

Publiku “pushtoi” ulëset, solistët e Korit të Filharmonisë së Kosovës zunë vendet e tyre dhe kisha “Shën Katarina” filloi të kumbojë.

 

Publiku “pushtoi” ulëset, solistët e Korit të Filharmonisë së Kosovës zunë vendet e tyre dhe kisha “Shën Katarina” filloi të kumbojë.

Kështu u shënua decentralizimi kulturor, teksa interpretimet artistike nën dirigjimin e Memli Kelmendit u stacionuan në Pejë, pas premierës në Prishtinë.