Kulturë

“Në kërkim të Venerës” rrëmben dy çmime në Festivalin Ndërkombëtar të Hong-Kongut

“Në kërkim të Venerës” rrëmben dy çmime në Festivalin Ndërkombëtar të Hong-Kongut
 

Qendra Kinematografike e Kosovës ka njoftuar se filmi i gjatë artistik ‘Në kërkim të Venerës’ me regji dhe skenar nga Norika Sefa ka fituar çmimet regjisorja më e mirë “Golden Firebird Award”, dhe aktorja më e mirë “Best Actress International” në Festivalin ndërkombëtar të Hong Kongut, për rolin kryesor të interpretuar nga Kosovare Krasniqi.

Regjisorja Sefa ka thënë me këtë rast se çmimet i japin vetëbesim për stilin dhe e motivojnë për më shumë punë në të ardhmen.