Kulturë

Eksplorimi artistik i drurit

Eksplorimi artistik i drurit
“Wood.Works” është ekspozita që shpërfaq punën e 24 artistëve, shumica e të cilëve jetojnë në Kolorado
 

Galeritë në Qendrën për Artet dhe Shkencat Humane në Arvada të Kolorados janë hapur dhe po ofrojnë disa mënyra nëpërmjet të cilave mund të eksplorohet më shumë frymëzimi për vepra arti të realizuara me dru.

"Ne, si njerëz, tashmë kemi një mirëkuptim dhe një rehati me drurin”, ka thënë drejtori i galerive dhe kuratori i Qendrës Arvada, Collin Parson.