Kulturë

“My Cousin Rachel” me misteret e një femre fatale

Filmi “My Cousin Rachel” është mister tejet i kënaqshëm i një lloji që komunikimi modern dhe interneti e kanë bërë të pamundur që të vendoset në ditët e sotme.

I bazuar në romanin e vitit 1951 të Daphne du Maurier dhe përshtatur nga regjisori Roger Michell, është dramë psikologjikisht absurde, me kolonë zanore të Rael Jones dhe aktoren e mrekullueshme në rolin kryesor, Rachel Weisz - e cila është e ulët dhe manipuluese, shkruan “The Guardian”, transmeton Koha Ditore.