Kulturë

MKRS-ja shpërndan libra për bibliotekat

MKRS-ja shpërndan libra për bibliotekat
 

Ashtu siç është bërë traditë tashmë, bibliotekave në qytetet e Kosovës u janë ndarë tituj të rinj të përkrahur për botim dhe të blerë nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Ceremonia e ndarjes së 210 titujve u mbajt në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës.