Përballje në paqe e me dy fitues në “JETA” të KTV-së

Përballje në paqe e me dy fitues në “JETA” të KTV-së

16 June 2017 17:54

Përballje brenda llojit ka qenë ajo e së premtes në emisionin Jeta të KTV-së, kur Koha Ditore si gazetë e shtypur në njërën anë dhe portali Koha.net në anën tjetër janë “ballafaquar” për përparësitë e njërës apo tjetrës degë të shtëpisë mediale KOHA.

Brikenda Rexhepi ka argumentuar se pse duhet vazhduar lexuar Kohën Ditore, gjë që ka gjetur mbështetjen edhe nga Agon Osmani i Portalit, për t’u ndarë në paqe në fund të diskutimit.

Megjithatë Osmani nuk ka lënë pa përmendur disa nga veçoritë e medies online, për ta zhvendosur në një dimension tjetër diskutimin. Përplasje me disponim të mirë, e me dy fitues, mund të konsiderohet kjo e sotmja, të cilën nuk duhet ta humbisni për ta parë të plotë, në linkun e mposhtëm:

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme