Kulturë

Shuhet në moshën 84-vjeçare gjuhëtari i njohur shqiptar, Mehmet Çeliku

 

Ka vdekur në moshën 84-vjeçare Prof. Dr. Mehmet Çeliku. Profesor Çeliku ishte një gjuhëtar i shquar dhe titullar i disa lëndëve gjuhësore.

Ai ishte gjithashtu bashkëpunëtor i Akademisë së Shkencave dhe ish-rektor i Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, në Elbasan.