Kulturë

Sot nis edicioni i parë i Peja Jazz

 

Anibar dhe Kinemaja “Jusuf Gërvalla” këtë dhjetor po e nisin organizimin e një ngjarje të re në Pejë.

“Peja Jazz” do të jetë seri e koncerteve e cila do të sjellë frymën e muzikës xhaz për publikun, jo vetëm pejan.