Kulturë

Ka vdekur shkrimtari Hasan Hasani, ngushëllon ministrja Vlora Dumoshi

Ka vdekur shkrimtari Hasan Hasani, ngushëllon ministrja Vlora Dumoshi
 

Shkrimtari dhe kryeredaktori e revistës “Pionieri”, Hasan Hasani, ka ndërruar jetë të martën. Vdekjen e tij e ka bërë të ditur ministrja e Kulturës Vlora Dumoshi, përmes një ngushëllimi drejtuar familjes dhe Karvanit të Shkrimtarëve për Fëmijë “Agim Deva”.

Në ngushëllimin e saj ministrja e Kulturës Vlora Dumoshi, vlerësoi lart kontributin e Hasanit në letërsi dhe gazetari.