Kulturë

“N’ Shpi” sjell dozën e argëtimit

“N’ Shpi” sjell dozën e argëtimit
 

Emisioni “N’ Shpi” në edicionin e dytë do të sjellë intervista atraktive në studio dhe rubrika të cilat tash e tutje do të shndërrohen në dozë argëtimi për shikuesit.

Pjesa e parë e emisionit do të jetë e hapur edhe për komunikim me publikun. Se për çfarë ju ka marrë malli prejse po përballemi me pandeminë COVID-19, mund ta ndani me të tjerët duke telefonuar gjatë minutave të emisionit.