Kulturë

Një jetë me dy tela të çiftelisë

Një jetë me dy tela të çiftelisë
 

Për çdo festë, ai bëhet gati dhe vishet me elemente kombëtare.

Fatmir Makolli i ka disa çifteli me të cilat interpreton melodi burimore shqiptare, por njëra prej këtyre instrumenteve është më e veçantë.